OkKF píše o 6. kole

08.02.2014 14:10

SOUBOJ NEJLEPŠÍCH SKONČIL ZASLOUŽENOU DĚLBOU BODŮ

Šestý hrací den divizní soutěže žen přinesl velice očekávaný souboj dvou vedoucích celků soutěže, rakovnických a kladenských futsalistek. A kdo přišel do kladenské haly, určitě tímto duelem zklamán nebyl – hrál se vrcholný ženský futsal. Akce střídala akci, útoky se přelévaly z jedné strany na druhou, nechyběly ani branky. Těch nakonec padlo šest, po třech na obou stranách a duel tak skončil asi spravedlivou remízou.  Svou kvalitu pak oba celky dokázaly v následujících utkáních, když si s přehledem poradily se třetím týmem tabulky, kadaňským Betisem.

Na něj má již jen jednobodovou ztrátu další rakovnický celek, nováček soutěže Olympia. Té se dařilo ve slánské sportovní hale, kde ve vyrovnaném střetnutí o jedinou branku přehrála dalšího nováčka, domácí Čechii, následně si rakovnické futsalistky poradily i ze zkušeným ústeckým ZOO. Severočešky pak překvapivě nestačily ani na nadšeně bojující domácí a dovolily jim připsat si třetí výhru.

Teplickému turnaji dominovala domácí futsalistky, které oba své soupeře přehrály, byť o jedinou branku. Smůlu měl ústecký Uragán, který nejen že o tuto jedinou branku prohrál s domácími, ale následně i s českolipskými Démonkami a naděje na medailové pozice tak tomuto celku začíná mizet.