OkKF píše o 4. kole

12.01.2014 07:20

 

Futsalistky SK Kladno udrželi druhou příčku

I po čtvrtém hracím dnu ženské divizní soutěže patří kladenským futsalistkám druhá příčka. Ty se sice celý první poločas trápily v domácím prostředí s rakovnickým nováčkem, pak se však rozstřílela mladá D. Fedorková a o vítězi bylo rozhodnuto. Naopak ve druhém duelu s teplickou Balticflorou bylo rozhodnuto po prvním poločase, tady se střelecky zaskvěla především domácí Necidová. V posledním duelu kladenského turnaje si pak rakovnický nováček poradil díky jednobrankové výhře se zkušenějšími teplickými futsalistkami.

Nezaváhal však ani suverénní vládce tabulky FK Rakovník. Jeho hráčky dosáhly na turnaji ve slánské sportovní hale na dvě sedmibrankové výhry a tabulce tak stále vévodí bez jediného ztraceného bodu. V posledním utkání pak lepší českolipské futsalistky přehrály nevýrazné domácí čechistky.

V kadaňském turnaji se nejvíce dařilo domácím hráčkám, které sice v úvodním utkání remizovaly s ústeckým ZOO, následně si pak díky dvěma zásahům poradily s dalším ústeckým celkem Uragánem. Ústecké derby pak skočilo spravedlivou dělbou bodů.

Výsledky a tabulka po čtvrtém hracím dnu Divize „A“ v kategorii žen zde.

Pátý hrací den je na pořadu již následující víkend, kladenské i slánské futsalistky budou hosty ústeckého Uragánu ve sportovní hale v Libouchci.