Taktické chyby z úvodu nedokázaly dohnat

01.03.2014 17:57

Futsalistky Olympie jen s bodem za remízu !

 

Poslední dva zápasy sehrály futsalistky SK Olympie Rakovník ve Stochově s SK Kladno a FC Balticflora Teplice.

S kladenským týmem sice Olympie od 3. minuty prohrávala, ale za další dvě minuty už o gól vedla, když nejprve Adéla Brabcová uklidila odražený míč přesně k tyči a poté vyšla kombinace Andrové a do prázdné zakončující Joglové – 2 : 1. V další fázi však příliš často chybovaly hráčky Olympie při rozehrávce, což Kladno potrestalo do přestávky třemi góly – 2 : 4. Druhá půle už byla o něčem jiném. Snaha o vyrovnání byla na hráčkách Olympie patrná, ovšem chyběl klid v koncovce, přesnější zakončení. Snížení přišlo příliš pozdě, jen dvě minuty před koncem a zařídila je Joglová ve spolupráci s Mladou – 3 : 4. Vyrovnat se už nepodařilo.

To druhý zápas Olympie se celý nesl ve znamení urputného boje s dobře organizovanou obranou Teplic. Šance si rakovnické hráčky vytvořily, ale střelba byla žalostná. Soupeř využíval každé možnosti k rychlým brejkům, z nichž některým s vypětím posledních sil musela čelit Pavlíčková. Nakonec se nepodařilo skórovat ani jednomu z týmů, a tak výsledek  0 : 0 byl první remízou Olympie v soutěži.

 

Marek Titlbach: „V zápase s Kladnem zahájily holky směrem dozadu hodně nezodpovědně a soupeř toho využil k dvoubrankovému vedení. Druhá půle už byla o něčem jiném, přesto se podařilo jen snížit. Druhý zápas byl boj s dobře organizovanou obranou Teplic. Bohužel se ji překonat nepodařilo.“

 

Sestava: Pavlíčková – Brabcová Ad., Brabcová Al., Dobrevová, Hajnová – Andrová, Joglová, Mladá, Virglerová. Trenér Marek Titlbach.